Workshop trommel maken en ceremonies

In het weekend van 23 en 24 februari  worden weer trommels gemaakt. Je kunt je eigen materiaal meenemen, zodat je alleen aan de workshop deelneemt, en je kunt het materiaal via Wilde Lotus aanschaffen.

Vanaf dit jaar zijn er 3 ceremonies voor elke drum. Je hoeft niet bij alle ceremonies aanwezig te zijn. Bij het meenemen van je eigen materiaal is het belangrijk dat het dier afscheid heeft genomen van de huid.  Tijdens de workshop  maak je contact met de huid voordat je de drum gaat maken. Als de drum klaar is, is er een dankceremonie voor de spirits en de inwijding van je nieuwe drum.

Er zijn enkele verse huiden beschikbaar, jong damhert, eentje schoongemaakt en eentje nog vers, deze moet eerst schoongemaakt worden, voordat je aan het maken van de drum begint.

Workshopkosten drums maken:

Bij eigen materiaal: 3 ceremonies en trancereis 45 euro, workshop 65 euro ex lunch, koffie en thee, inclusief 80 euro.

Als je geen eigen materiaal hebt komen onderstaande kosten erbij:    vel(huid) 32 cm: geit, koe of paard, ketel(houten band), touwen: 70 euro. Bij grotere drums stijgen de kosten mee.

Huid van damhert: 40 euro, als ik hem schoonmaak 80 euro.

Na aanmelding en ontvangst van betaling wordt de informatie toegestuurd. Reserveren is mogelijk tot 10 dagen voor de workshop.