De Tweede graad van Reiki

De tweede graad van Reiki, Rei-Ki 2

Ben je blij met je Reiki 1 initiatie en wil je meer weten en meer en beter met de Reiki energie gaan werken, dan kun je deelnemen aan een Reiki 2 inwijding. Of ben je tijdens de terugkomavonden nieuwsgierig geworden en heb je ervaren hoe anders de energie stroomt na  een Rei-Ki 2 inwijding, wil je daar ook mee kunnen werken?

Reiki 2 basislessen

We beginnen met een bespreking van je ervaringen in het werken met de Reiki energie, hoe ervaar je het werken met jezelf, het werken met dieren, bomen en planten.

  • Met de inwijding in Reiki 2 verdiept het niveau en heb je meer mogelijkheden van behandelen.  Je intuïtie gaat een steeds grotere rol spelen. je leert een derde manier van scannen en zo  leer je steeds sneller ervaren, zien en begrijpen wat voor behandeling nodig is, waarheen je handen willen gaan.
  • Je leert het gebruik van de 3 Reiki symbolen volgens de methode van Dr. Mikao Usui, hun betekenis en hoe ze te gebruiken. Je ervaart hoe je ook aan het mentale deel kunt werken, je kunt mensen op afstand behandelen, Reiki sturen. Je leert hoe je extra krachtige energie kunt inzetten of bepaalde energie kunt versterken.
  • Je maakt kennis met de bijna onbegrensde mogelijkheden van Reiki. Ook leer je wat de oorzaken kunnen zijn van bepaalde klachten en symptomen, deze herkennen en behandelen. Je leert werken met de kracht van de Reiki driehoek en deze in te zetten.

Zorgen voor jezelf

Na de inwijding in de tweede graad van Reiki kun je een enorme verdieping van je eigen beleving en ervaringen in het leven bemerken. Je wordt je steeds sneller bewust van de motivatie van waaruit je handelt en het effect dat je handelen heeft op jezelf en anderen. De zuivering zet zich voort, je handelt meer en meer, vaak al onbewust vanuit een positieve motivatie. Je innerlijke kracht en mogelijkheden komen tot bloei.

Wilde Lotus staat ook bij Rei-Ki 2 garant voor begeleiding, voor en na je inwijding.