Trance reis met oefeningen vooraf in de geleide meditatie

Trance Reizen en vooraf uitleg geleide meditatie

Bij Wilde Lotus kun je een of meerdere Trance reizen volgen. Een Trance Reis is een soort geleide meditatie naar een moment in het verleden het heden of in de toekomst. Je kunt het je een beetje voorstellen als een soort droomreis.

Ben je gewoon nieuwsgierig naar wat een Trance Reis eigenlijk is of wil je gewoon een keertje een Trance Reis meemaken, ook dan ben je van harte welkom. Je kunt eraan deelnemen en je bepaalt zelf in hoeverre je de Reis volgt of dat je er gewoon bij bent, luistert en overdenkt of bekijkt of het wat voor je is. Dit wordt meestal al duidelijk tijdens de oefeningen die vooraf gaan aan de Trance: geleide meditatie waarin we de visualisaties die tijdens de Trance Reis aan bod komen vooraf bespreken en oefenen.

Je kunt helpers ontmoeten die je raad geven hoe te handelen in het leven. Je krijgt soms een voorwerp, een tekst, een symbool of een signaal waar je aan kunt denken als je in een situatie komt waarin je hulp nodig hebt. Je leert hoe je jezelf kunt beschermen in moeilijke situaties of tijdens ingewikkelde gesprekken of contacten met anderen in onze samenleving.

Als je het moeilijk vindt om je dingen in je gedachten voor te stellen, dan is het handig als je vooraf de 6 workshops met geleide meditaties volgt. Je leert hierbij eenvoudige oefeningen om een visualisatie op te bouwen. Ook leer je om vanuit je innerlijk weten te vertrouwen op je intuïtie wat een grote hulp is bij Trance Reizen.

Tijdens de Trance Reis combineer ik technieken uit De Helende reis, V-Reiki, technieken uit mijn opleiding tot Sjamaan, en meerdere paganistische opleidingen. Hierdoor kunnen deze reizen meehelpen aan je persoonlijke groei en je handreikingen geven voor het ontwikkelen van je innerlijke kracht.