Open workshop over de Helende Reis van Brandon Bays

Ik geef  op 12 november nog een keer een workshop

” De Helende Reis” van Brandon Bays, omdat zij in oktober op de Happinez beurs was. Je krijgt hier een mogelijkheid om er een diepgaande kennismaking mee  te ervaren.

In januari start een serie van 6 workshops:

Je eigen Innerlijke Reis.

Hierbij gaan we uit van de basis onderdelen van de Helende Reis. We gaan naar je eigen krachtige innerlijke persoonlijkheid, de mooie mens die jij bent,  kunt zijn en worden. Ik vond een artikel op Facebook met de trailer van Dungeons and Dragons, waarin aangegeven wordt dat mensen met stoornissen uit het autisme spectrum hier veel baat bij hebben.  ” Playing D&D helps kids with autism  van  Machinima”

Onderdelen als communicatievaardigheden opbouwen in een fantasiewereld, voor jezelf opkomen, werken aan je manier van reageren en inzicht hierin, ook dit komt aan bod.

 

De individuele begeleiding wordt helemaal afgestemd op wat je als uniek mens in een bepaalde periode van je leven nodig kunt hebben. Je bepaalt zelf mee op welke manier de persoonlijke begeleiding plaatsvindt. Hierbij kun je, behalve van onderdelen van bovenstaande workshops, ook  gebruik maken van De Helende Reis van Brandon Bays en de vele technieken die hierbij ingezet kunnen worden.

Je kunt in het centrum ook terecht voor Reiki behandelingen en inwijdingen volgens de methode van Mikao Usuï. Rei is het leven betreffende, alles wat met leven te maken heeft. Ki is de energie, alom tegenwoordig, hier op deze aarde, maar ook in het Universum, Ki is universeel en heeft veel facetten. Door jezelf deze verschillende facetten eigen te maken en ermee te oefenen, kun je als                  Reiki Practitioner met een uitgebreid scala en op meerdere manieren met Ki leren werken. Je kunt zelf kiezen of je een langdurige begeleiding wil .

 

Wilde Lotus is gevestigd aan de Groenelaan, nr. 1004,  in Feerwerd op het water.

Verdere informatie vind je op deze website en op mijn facebooksite, Wilde Lotus.