Meditatie workshops voor basis-, geleide- en Boeddhistische meditaties

Meditatie workshops

De nieuwe serie workshops begint medio februari 2018 data volgen.

 

Tijdens de meditatie workshops voor groepen ga je doelgericht  op verschillende manieren jouw eigen weg vinden naar je innerlijke kracht. Iedereen is uniek en heeft zijn eigen ervaringswereld van waaruit je kunt starten en werken. Dat is waarom er verschillende soorten meditaties worden gegeven, en je individueel begeleid kunt worden, tijdens en ook na de workshops..

Wanneer je op je eigen manier bij je innerlijke kracht bent aangekomen kun je met behulp van meditatie bekijken wat jouw weg is om zo goed mogelijk richting te geven aan je leven.  Bij Wilde Lotus wordt je een scala van mogelijkheden aangereikt die je kunt uitproberen, je kunt kiezen wat bij jou past, je kunt aanpassen, veranderen, verdiepen en zo vanuit de mens die jij bent leven. Na elke meditatiesessie kun je kiezen voor individuele begeleiding.

 

De meditatie workshops zijn open workshops, het maximum aantal deelnemers is 10. Je kunt zelf bepalen aan welke meditatie workshop je wil deelnemen.

Elke workshop heeft een vaste structuur en er zit een opbouw in de verdieping van de workshops. Je maakt kennis met meerdere technieken die je tijdens meditatie kunt inzetten om je innerlijke kracht te laten groeien. Je leven krijgt meer kleur en glans, je leven wordt in veel opzichter mooier en rijker.

De workshops begeleiden je allemaal naar het contact maken met de persoon die jij bent, je kunt tot op het diepste niveau ervaren wie jij bent. Vanuit je kern en je  innerlijke kracht bekijk je hoe je in het leven staat, hoe je verdieping kunt creëren in je manier van leven. Je gaat een scala van mogelijkheden ontdekken om je leven voller te beleven en meer te genieten van het leven.

Een belangrijk onderwerp tijdens de workshops is het bewust kijken naar je manier van denken, hier contact mee maken om vervolgens je eigen richting te bepalen, je leven een diepere betekenis geven. Alles vanuit jouw zijn, op jouw manier, je bepaalt je eigen weg.

Een andere onderwerp is het kijken naar je manier van reageren, je emoties , wat maakt dat je op deze manier reageert. Triggers spelen hierbij een belangrijke rol, ze ontdekken en via verschillende methodes bekijken op welke manier je deze triggers kunt omzetten naar positieve stimulansen.

Ook geven en nemen maken deel uit van de programma’s, evenals het ervaren van en reageren op energie van anderen.  Zelfvertrouwen en vertrouwen, vriendschap en het tegenovergestelde, de emotie van weg willen in situaties, uit situaties , begrijpen hoe je in situaties staat, reageert en ga zo maar door.

Jij bent degene die centraal staat tijdens alle workshops. Je kunt individueel begeleid worden en  na de workshops vragen stellen, reageren en/of hulp vragen. Dit kan per mail, of per telefoon, gewoon  een berichtje sturen en ik bel je  terug op een tijd die jou uitkomt.