Reiki is voor iedereen

Reiki 

is voor iedereen.

De eenvoudige behandelmethode van dr. Mikao Usui kan iedereen leren en toepassen. Reiki-energie is de levensenergie die alle levende wezens uit alle tijden (planten, mensen en dieren en vele andere organismen) laat groeien en bloeien, de kracht die kan helen en troosten, die alles tot ontwikkeling kan brengen. Het is ook de energie uit het universum, de kracht van de sterren, de allesomvattende liefde voor al wat is.

Je leert tijdens de cursussen hoe je deze energie op een hoger en dieper niveau kunt laten stromen voor jezelf en voor anderen. De Reiki energie zal je helpen bij je innerlijke groei en ontwikkeling, brengt balans. Inwijdingen/initiaties stimuleren je innerlijke kracht en leiden je naar een leven in harmonie met jezelf en alles om je heen.

Wanneer je met de Reiki energie wil werken moet je worden ingewijd of geïnitieerd. De inwijdingen werken als een prisma, zoals alle kleuren van het zonlicht worden samen gevormd tot een lichtstraal door een prisma, zo wordt ook de Reiki energie geconcentreerd doorgegeven. Deze lichtstraal kan vervolgens weer volledig overgaan in alle kleuren van de regenboog, met alle overgangen. Zo werkt Reiki ook: het biedt een scala van mogelijkheden, biedt dat wat nodig is.

Wie Reiki geeft ontvangt Reiki: de energie stroomt eerst door jezelf en vervolgens door degene die je Reiki geeft. Reiki geeft wat nodig is, hoe meer je bewust werkt met Reiki, hoe meer je inzicht groeit, alle aspecten van de regenboog van je leven worden “bestraald” tot harmonie is bereikt. Tijdens je ervaringen met Reiki word je begeleid en is er altijd overleg mogelijk. Een keer per maand is er een terugkom avond, waarbij cursisten elkaar ontmoeten, ervaringen kunnen worden uitgewisseld, nieuwe technieken kunnen worden besproken, Reiki stroomt.

Is je belangstelling gewekt en wil je zelf ervaren wat Reiki energie voor jou kan betekenen, neem dan contact op en maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Samen bespreken we hoe je wordt begeleid naar je inwijding.

Er zijn 3 Reiki graden,  elke graad heeft zijn eigen inwijding(en).

December 2017 komen er nieuwe data.