Informatie over begeleiding en kosten van de Helende Reis

Informatie over begeleiding en kosten van de Helende Reis

De Helende reis kan variëren in tijd tussen een uur en drie uur. Dit is afhankelijk van de keuzes die je maakt voor de begeleiding.

De Helende Reis wordt op een ochtend of een middag gegeven, bij uitzondering op een avond of in een weekend. Het is belangrijk dat je jezelf tijd gunt om voor diepgang te kunnen gaan, waarbij tijdsduur ondergeschikt is aan het werken aan de oplossingen en het bereiken van het best mogelijke resultaat.

Tijdens de Helende Reis worden aantekeningen gemaakt die belangrijk kunnen zijn voor de  volgende begeleidingsmomenten per telefoon en eventueel voor volgende afspraken. Indien je wil krijg je een kopie van de aantekeningen. Als je dit niet wil worden de aantekeningen na de Helende Reis of na de telefonische begeleiding aan jou gegeven of op een samen te bepalen moment vernietigd.

Het kan voorkomen dat aan je gevraagd word of je Helende Reis mag worden gebruikt voor de accreditatie of de bijscholing. Zonder je toestemming zal dit niet gebeuren.

De kosten voor een Helende Reis bedragen 35 euro per uur tot september, vanaf september 45 euro per uur.

De kosten voor telefonische begeleiding 20 euro per uur, dit geldt niet voor de eerste 3 begeleidingen tijdens de terugbel momenten na een Helende Reis.

De kosten voor administratie zijn hierbij inbegrepen.

Wilde Lotus is aangesloten bij de Triodos Bank: het bankrekening nr. is: NL 40 TRIO 0338 5859 66