De Helende Reis

De Helende reis,

individuele begeleiding

werken aan en met je innerlijke kracht

De Helende Reis is ontwikkeld door de psycholoog Brandon Bays (www.thejourney.com) en die wereldwijd steeds meer wordt erkend als diepgaande helende therapie.

Werkend met De Helende Reis worden wereldwijd steeds meer mogelijkheden ontdekt om de therapie in te zetten bij allerlei problematieken die je als mens kunt tegenkomen in je leven. Door steeds met elkaar in contact te blijven, ervaringen uit te wisselen, bijscholingen bij te wonen en natuurlijk het allerbelangrijkste, zelf te werken met de Helende Reis, is er een scala van mogelijkheden bekend geworden om mee te werken.

De Helende Reis gaat uit van de hele mens: lichaam en geest beïnvloeden elkaar. Problematieken werken in op elkaars gebied. Zo kan ook de werking van de helende reis op veel gebieden tegelijkertijd helen en genezen. Met behulp van De Helende Reis  kun je aan jezelf en je innerlijke kracht werken op een allesomvattende manier.

De Helende Reis: wanneer, waarvoor?

Zijn er gebeurtenissen in je leven geweest die een onuitwisbare indruk hebben achtergelaten waardoor je steeds weer op allerlei triggers blijft reageren? Of zijn er situaties geweest die je zodanig diep hebben geraakt dat ze je leven heel krachtig zijn gaan sturen? Of weet je soms niet eens waarom je steeds weer vastloopt op dezelfde onderwerpen of in dezelfde situaties? En ben je bereid om hieraan te gaan werken totdat je op het diepste niveau hebt gezien hoe de dingen elkaar vaak op een onderbewust niveau hebben gestuurd en beïnvloed? En daardoor jouw leven hebben bepaald?

Dan kun je het stuur weer zelf in handen nemen, op het diepste niveau opruimen, je lichaam en geest laten weten dat jij er weer helemaal zelf voor wil gaan. Je kunt werken aan problemen op allerlei gebied, aan zowel fysieke als aan emotionele problemen, depressies, blokkades in de relationele sfeer of in je loopbaan, aan allerlei uitdagingen waarvoor je bent komen staan op je weg.

Je kunt kiezen voor persoonlijke begeleiding met behulp van de Helende Reis wanneer je op een punt bent gekomen in je leven waarop je de uitdaging aan wil gaan. Het moment  waarop je niet langer naar omwegen of veilige wegen gaat zoeken. Het moment waarop je met behulp van je innerlijke kracht gaat opruimen, om daarna weer voluit te gaan voor de uitdagingen in het leven. Je werkt aan jezelf zodat je weer als krachtig mooi mens met onbeperkte mogelijkheden door het leven kunt gaan.