Innerlijke kracht

Innerlijke kracht met behulp van de Helende Reis

De Helende Reis is een therapie die is ontwikkeld door Brandon Bays (www.thejourney.com) en die wereldwijd steeds meer wordt erkend als helende therapie. Een Helende Reis kan worden gegeven bij allerlei problemen die een mens tegenkomt op zijn weg. Het is een therapie die uitgaat van de hele mens: lichaam en geest beïnvloeden elkaar.
lotusbloemknop nog groen bij de helende reisDoor uit te gaan van een nare herinnering of van een negatieve emotie die tot de herinnering leidt, kunnen oorzaken van allerlei problemen worden weggenomen. Tijdens de therapie verander je de negatieve boodschappen die je stuurt naar een of meer plaatsen in je lichaam door positieve. Door de positieve boodschappen uit te zenden kunnen lichaam en geest genezen.

Innerlijke kracht met behulp van Reiki

Reiki is een hulpbron waar ieder mens in bepaalde mate over kan beschikken. Een moeder geeft een kus op de zere knie als haar kind is gevallen, de pijn gaat weg. De energie die daarbij stroomt is universeel. De inwijdingen in Reiki maken dat je direct wordt aangesloten op deze universele energie waardoor de helende kracht die je aan jezelf en een ander kunt geven vele malen wordt versterkt. De helende kracht gaat dieper dan alleen de heling van pijn of het lichaam. Je instelling om anderen te helpen heeft een positieve invloed op je hele wezen. Je wordt je steeds meer bewust van de manier waarop je in het leven staat. De motivatie waarmee je handelt kan steeds zuiverder worden.
lotusknop in water bij reikiMet de inwijding in Reiki 1 kun je levende wezens direct op het lichaam behandelen. Met de inwijding in Reiki 2 kun je afstanden overbruggen en de genezende kracht sturen naar die plaatsen en momenten waar dat nodig is. Met de inwijding in Reiki 3 wordt je Reiki Master, het is een groeiproces waarin je begeleid wordt om dit niveau te bereiken. Deze inwijding wordt in overleg gegeven, evenals de inwijding Reiki Master Teacher.

Innerlijke kracht met behulp van mentale training

Ieder mens gaat op zijn manier door het leven. Soms weet je niet goed raad met de situatie waarin je terechtkomt. Je weet niet of je op de goede manier reageert, je zelfvertrouwen laat je in de steek.
lotusbloem in water mentale trainingTijdens de mentale training leer je doorzien hoe je je leven richting geeft en waarom je reageert zoals je reageert.
Je krijgt hulpmiddelen aangereikt om vanuit je innerlijke kracht te gaan leven. Je leert hoe je dagelijks je leven in positieve zin kunt leven. Je gaat bewuster, met een stevige basis en vanuit jezelf het leven verder tegemoet.

Innerlijke kracht met behulp van intuïtieve ontwikkeling

In onze maatschappij was er steeds minder ruimte om te leven volgens je intuïtie. Veel werd bepaald door de regels waarmee we ons hele bestaan soms verstikten, niet beseffende waarmee we bezig waren.
lotusbloem stralend openGelukkig komt er nu steeds meer ruimte om te leven vanuit de keuzes die je hebt gemaakt, om vanuit meerdere visies met allerlei zaken om te gaan.
Tijdens de intuïtieve ontwikkeling maak je weer contact met je chakra’s. Van daaruit kun je steeds verder gaan leven vanuit je innerlijke weten. Hierdoor kun je een nieuwe balans brengen in je leven, waardoor je meer in overeenstemming met je innerlijke kracht verder gaat.

Innerlijke kracht met behulp van Meditaties

Innerlijke kracht ontwikkelen met behulp van meditaties.
Tijdens de (geleide) meditaties en Trance reizen kun je worden begeleid naar lotusbloem bij meditatieseen innerlijke rust. Vanuit deze innerlijke rust kun je allerlei situaties in je leven beter relativeren. Je kunt opruimen, je kunt accepteren, je kunt vrijlaten.  Er kan een innerlijke balans worden bereikt, je kunt steviger in het leven komen te staan. Je maakt zelf je keuzes, je leeft je eigen leven en gaat je eigen weg. 2x per week is er gelegenheid tot wandelmeditaties.