Informatie, kosten en data van Reiki

Informatie:

Na de inwijding in elke graad ontvang je een certificaat dat je de cursus hebt gevolgd en dat je de methodes en inwijding volgens de methode van Dr. Mikao Usui hebt ontvangen.

De cursussen worden in een weekend op zaterdag en/of op zondag gegeven, indien niet anders mogelijk op een doordeweekse dag of avond.

De opleiding varieert in tijd en begeleiding, dit wordt mede bepaald door de besprekingen tijdens de basislessen.

Elke maand is er een terugkom moment, een ochtend, middag of avond. De data worden samen met de cursisten bepaald. Indien mogelijk is er vanaf september een vaste terugkom avond.

De Reiki inwijdingen duren een of twee dagen. De data vind je hieronder.

Om iedereen in de gelegenheid te stellen om met Reiki te werken worden de kosten laag gehouden. De kosten zijn inclusief studiemateriaal, een kennismakingsgesprek met een Reiki afstemming, de basislessen en de terugkom momenten. Tijdens deze terugkom momenten wisselen we informatie uit, laten we Rei-Ki  stromen en we bespreken nieuwe ontwikkelingen.

Mocht je bij Wilde Lotus een Reiki inwijding willen herhalen, of mis je een deel van de basislessen per graad, dan is er de mogelijkheid om aan een herhaal inwijding met de noodzakelijke basiskennis deel te nemen. Daarna kun je verder met de graad waaraan je wil werken en waarvan je de inwijding wil ontvangen.

Wil je als je al ingewijd bent in Reiki 1, maar geen extra technieken, etc. hebben geleerd,  alleen een workshop volgen waarbij je leert scannen, channelen volgens de methode Hatsu Rei Ho, of wil je leren werken met de energie van de Maan, Tsu Ki of de Zon, Ji Ki, meld je dan aan via de website.

Voor een vegetarische lunch wordt een vrijwillige donatie gevraagd voor het ecologisch kinderproject in India van mijn Reiki masters, Elsja Saraswati en Sanatan Swemer: de eco-kinderen van Vilvarani.

Kosten en data:

Reiki 1

is een eendaagse of een weekend cursus, voorafgegaan door een begeleidingsgesprek waarin ook de Reikiafstemming kan plaatsvinden, de basislessen waarin je de methodes leert om met Reiki te werken, Reiki  behandelingen en minimaal 2 terugkom momenten.

De kosten bedragen inclusief initiaties en studiemateriaal 175 euro.

Reiki 2

is een weekend cursus, hiervoor is het noodzakelijk dat je minimaal 3 maanden van tevoren de Reiki 1 inwijding hebt ontvangen, de methodes van Reiki 1 kent en kunt toepassen, de basislessen  en minimaal 2 terugkom momenten hebt bijgewoond.

De kosten bedragen inclusief initiaties en studiemateriaal 225 euro.

Reiki 3A

is een eendaagse cursus, voorafgaand hieraan heb je in overleg meerdere begeleidingsmomenten gehad. Je herhaalt de methodes en symbolen die je bij Reiki 1 en Reiki 2 hebt geleerd, je volgt de basislessen en je hebt minimaal 2 terugkom momenten bijgewoond.

De totale kosten bedragen inclusief initiaties en studiemateriaal, begeleiding en terugkom avonden 300 euro.

Reiki 3B

Reiki Master/Teacher is een opleiding die in overleg wordt gegeven, je wordt individueel, soms in een groep(je) begeleid. Je hebt alle andere initiaties bijgewoond en je heb een verdiepingswerkstuk geschreven.

De kosten bedragen in totaal 550 euro.

De herhaling van een inwijding, methodes en begeleiding bedragen 80 euro.

Losse workshops:  20 euro

De kosten voor de inwijdingen kunnen in 2 delen worden betaald: de eerste helft voor de basislessen, na de kennismaking, de tweede helft voor de inwijding.

Wilde Lotus is aangesloten bij de Triodos Bank, het rekeningnummer is: NL40TRIO 0338 5859 66

 

Workshop werken met Tsu Ki, de energie van de maan data volgen.

Je kunt je aanmelden per telefoon: 06-51510908, of via het formulier op de website: www.wildelotus.nl

Wilde Lotus staat garant voor een goede begeleiding en opleiding van de cursisten. De cursisten van Wilde Lotus werken met Reiki onder eigen verantwoordelijkheid.