Een nieuw Centrum voor Coaching en Begeleiding Wilde Lotus in Feerwerd, Groningen

Sinds 4 maart 2017 is er in Feerwerd, Groningen, een nieuw

Centrum voor Holistische Coaching en Begeleiding gestart:

WILDE LOTUS, Centrum voor Innerlijke Kracht

Altijd al nieuwsgierig geweest wat er gebeurt als je je innerlijke kracht tot bloei laat komen?

En als dat niet altijd even gemakkelijk gaat of niet goed lukt, wil je dan graag gebruik maken van een scala aan mogelijkheden om dat toch te laten gebeuren?

In het Centrum voor Innerlijke Kracht, Wilde Lotus, kunt U terecht voor de volgende  workshops voor groepen: Mentale Training, Intuïtieve Ontwikkeling, Sociale Vaardigheden, Basismeditatie, Boeddhistische Meditaties en uitleg van een Boeddhistische levenshouding en geleide meditaties. In overleg kun je  deelnemen aan een Trancereis.

U kunt in het centrum ook terecht voor Rei-Ki behandelingen, basislessen en inwijdingen volgens de methode van DR. Mikao Usuï. Rei is het fysieke leven betreffende, alles wat met leven te maken heeft. Ki is de energie, alom tegenwoordig, niet alleen hier op deze aarde, maar ook in het Universum, Ki is universeel, heeft veel facetten. Hierdoor heeft het contact maken met Ki verschillende vormen en specifieke gebieden, zodoende zijn er ook meerdere vormen om met Ki te werken. Bij Rei-Ki kan de cursist vrijwillig kiezen voor een goede begeleiding, zowel voor als na de inwijdingen.

De individuele begeleiding wordt helemaal afgestemd op wat je als uniek mens in een bepaalde periode van je leven nodig kunt hebben. Je bepaalt zelf mee op welke manier de persoonlijke begeleiding plaatsvindt. Hierbij kun je, behalve van onderdelen van bovenstaande workshops, ook  gebruik maken van De Helende Reis van Brandon Bays en de vele technieken die hierbij ingezet kunnen worden.

Net zoals een Wilde Lotus hebben wij mensen tijden dat we in de modder groeien, onze pracht is (nog) niet zichtbaar voor iedereen, vaak ook niet voor onszelf. Bij onze geboorte heeft iedereen in haar of zijn kern  alle mogelijkheden in zich om uit te groeien tot  een prachtig mooi mens, bloeiend in al zijn of haar kwaliteiten.  Het is de weg die we lopen die richting geeft aan onze bloei, het zijn de mensen om ons heen die meesturen, in de goede richting, soms over hobbelige paden. Bij Wilde Lotus is er altijd na begeleiding en coaching de mogelijkheid van terugkoppelingen als een extra steuntje in de rug.

De naam Wilde Lotus is gekozen vanwege de innerlijke kracht en de vele mogelijkheden. Een Lotus groeit in de modder, ze maakt knoppen die boven  water uitgroeien tot prachtig mooie roze bloemen met een schitterend goudgeel hart, de kern. In deze kern groeien haar zaden in een mandalavormige zaaddoos vol zaden. Deze zaden hebben een grote innerlijke kracht, alles wat er nodig is om weer uit te groeien tot een mooie nieuwe Lotus.

Wilde Lotus is gevestigd aan de Groenelaan, nr. 1004,  in Feerwerd op het water.

Mijn facebooksite:  Wilde Lotus. Hier vind je het laatste nieuws en informatie over Wilde Lotus.