Boeddhistische meditaties, basismeditaties en trancereizen voor groepen

Boeddhistische meditaties en uitleg

meditatiesChödje Lama Gawang Rinpoche van het Tibetaans Boeddhistisch Centrum
Karma Deleg Chö Phel Ling in Hantum heeft mij voor zijn overlijden gevraagd om de Boeddhistische leringen en dagelijkse meditaties door te geven.
Een keer per week is hier de gelegenheid voor om deel te nemen.

Journey Grads

Voor iedereen die de Journey Intensive van Brandon Bays heeft gevolgd zijn er bijeenkomsten waarbij we elkaar een helende reis kunnen geven.

Trance Reizen

Bij Wilde Lotus kun je een of meerdere Trance reizen volgen. Een Trance Reis is een soort geleide meditatie naar een moment in het verleden of in de toekomst. Je kunt helpers ontmoeten die je raad geven hoe te handelen in het leven. Je krijgt soms een voorwerp, een tekst, een symbool of een signaal waar je aan kunt denken als je in een situatie komt waarin je hulp nodig hebt. Je leert hoe je jezelf kunt beschermen in moeilijke situaties of tijdens ingewikkelde gesprekken of contacten met anderen in onze samenleving.

Als je het moeilijk vindt om je dingen in je gedachten voor te stellen, dan is het handig als je vooraf de 6 workshops met geleide meditaties volgt. Je leert hierbij eenvoudige oefeningen om een visualisatie op te bouwen. Ook leer je om vanuit je innerlijk weten te vertrouwen op je intuïtie wat een grote hulp is bij Trance Reizen.

Ben je gewoon nieuwsgierig naar wat een Trance Reis eigenlijk is of wil je gewoon een keertje een Trance Reis meemaken, ook dan ben je van harte welkom. Je kunt gewoon deelnemen en je bepaalt zelf in hoeverre je aan de Reis deelneemt of dat je er gewoon bij bent, luistert en overdenkt of bekijkt of het wat voor je is. Tijdens de evaluatie na de Trance Reis kun je deel nemen aan de gesprekken, je kunt vragen stellen en daarna beslissen of je een volgende keer aan de Trance Reis deelneemt.